Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit într-o urmărire cu Poliţia, în Râmnicu Vâlcea, după ce a ameninţat câţiva tineri cu o brichetă

Un bărbat a murit într-o urmărire cu Poliţia, în Râmnicu Vâlcea, după ce a ameninţat câţiva tineri cu o brichetă

Un bărbat a murit într-un cumplit accident rutier, în timpul unei urmăriri cu Poliţia, în Râmnicu Vâlcea, după ce a ameninţat câţiva tineri cu o brichetă în formă de pistol.

Un bărbat a murit într-o urmărire cu Poliţia, în Râmnicu Vâlcea, după ce a ameninţat câţiva tineri cu o brichetă
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Alin Tarnovschi    |    24 Aug 2021   •   09:25

Bărbatul, originar din Curtea de Argeş, se afla, noaptea trecută, pe bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea, acolo unde a oprit maşina lângă un grup de tineri.

Acesta s-a dat jos din maşină şi i-ar fi ameninţat pe tineri cu ceea ce părea a fi un pistol, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat. Tinerii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au povestit ce s-a întâmplat.

Mai multe echipaje de Poliţie au intervenit în zonă şi au identificat maşina. Agenţii au încercat să îl tragă pe dreapta pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, însă acesta a accelerat şi a încercat să fugă.

La o intersecţie din oraş, maşina şoferului urmărit a intrat în plin într-un alt autoturism, iar şoferul fugar a murit pe loc.

În urma verificărilor, poliţiştii au găsit în maşină şi pistolul cu care ar fi fost ameninţaţi tinerii, acesta dovedindu-se a fi o brichetă care nici nu funcţiona, notează reporter24.info.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat, printr-o informare de presă, că cercetările în cauză vor fi continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul mortal.

×
Subiecte în articol: Curtea de Arges accident Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close