Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de TIR a murit în timp ce aştepta la coada uriaşă de la Vama Nădlac

Un şofer de TIR a murit în timp ce aştepta la coada uriaşă de la Vama Nădlac

Un bărbat de 43 de ani a murit în timp de aștepta la coada de tiruri de la vama Nădlac.

de Alexandra Axinia    |    06 Mai 2023   •   09:34

Decizia Austriei de a ne bloca intrarea în spațiul Schengen face victime la propriu. Un șofer de TIR a murit în timp ce aștepta la coada uriașă din vama Nădlac.

Cetățeanul turc în vârstă de 43 de ani a apucat să anunțe că se simte foarte rău, iar echipajul medical ajuns la frontieră nu l-a mai putut salva.

Citește și: Tânăra dispărută în lacul Snagov, după ce a căzut de pe un skijet, a fost găsită moartă

Șoferul de TIR se afla la doar cinci sute de metri de punctul vamal. O distanță scurtă, dar care, din cauza cozilor kilometrice de la frontieră devine interminabilă. La un moment dat, cetățeanul turc a simţit că este pe punctul de a leșina, așa că şi-a anunţat colegul care dă alerta la 112.

20 de minute mai târziu în vama Nădlac a ajuns o ambulanță SMURD. În ciuda eforturilor depuse de doi paramedici, starea bărbatului s-a agravat de la un minut la altul. Așa că după aproximativ zece minute la vamă a aterizat un elicopter SMURD. Pacientul în stare de inconștientă este preluat de echipajul care încearcă să-l resusciteze, dar fără răspuns. Bărbatul a fost declarat decedat.

Drama din vama Nădlac se poate repeta oricând. Cozile kilometrice de la frontierele României sunt la ordinea zilei, iar timpii de așteptare depășesc adesea 15 ore.

După votul negativ dat de Austria, aderarea României la Schengen ar putea ajunge din nou pe agenda consiliului JAI abia la toamnă.


 

×
Subiecte în articol: barbat mort coadă imensă Vama Nadlac
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close