Antena 3 Actualitate Bărbat mort, dispărut de 3 săptămâni, găsit îngropat în curtea criminalului din Buzău

Bărbat mort, dispărut de 3 săptămâni, găsit îngropat în curtea criminalului din Buzău

de Claudia Popovici    |    28 Feb 2021   •   10:42
Bărbat mort, dispărut de 3 săptămâni, găsit îngropat în curtea criminalului din Buzău

Descoperire macabră în curtea unui buzoian. Trupul unui bărbat mort, în urmă cu trei săptămâni, a fost dezgropat chiar din fața casei presupusului criminal.

Update 12:31 Date de ultimă oră despre cadavrul bărbatului găsit în curtea buzioanului. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 37 de ani murise la locul de muncă în urma unei crize de epilepsie, după ce bărbatul de 39 de ani i-ar fi dat o palmă. Speriat, buzoianul s-a gandit că e mai bine să îl îngroape în gradina sa şi să-i încaseze pensia de handicap de 375 de lei. 

După expirarea mandatului de reţinere, el va fi cercetat în libertate pentru profanare de cadavre şi înşelăciune.

Ştirea iniţială

Victima este un bărbat în vârstă de 37 de ani care obișnuia să muncească cu ziua prin sat și care a plecat de acasă în urmă cu trei săptămâni.

Mama lui a fost cea care i-a anunțat dispariția, după ce a obervat că fiul ei nu se mai întoarce acasă.

Poliţiştii şi anchetatorii au mers pe fir și au aflat în curtea cărui localnic a fost văzut bărbatul pentru ultima dată. Aşa au ajuns la presupusul criminal, în curtea căruia a fost descoperit cadavrul victimei.

Din primele informaţii reiese că arma crimei ar fi fost o drujbă, însă rămâne de văzut ce spun medicii legişti din acest punct de vedere şi după ce vor aduna toate datele necesare.

Presupusul criminal, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de către polițiști şi urmează a fi propus în instanţă cu mandat de arestare preventivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close