Antena 3 CNN Actualitate Campania electorală face prima victimă. Un bărbat a murit înecat cu un mic electoral

Campania electorală face prima victimă. Un bărbat a murit înecat cu un mic electoral

Campania electorală face prima victimă. Un bărbat a murit înecat cu un mic electoral
11 Apr 2016   •   16:09

Un bărbat de 41 de ani a murit înecat cu mâncare, duminică după-amiază, în incinta Memorialului Ipoteşti, în timpul lansării candidatului PNL la funcţia de primar al comunei Mihai Eminescu, când organizatorii le-au oferit participanţilor la acţiunea electorală mici la grătar şi câte un pahar de vin. 

Liderul Sindicatului Sanitas din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Lia Temciuc, care se afla la eveniment, a încercat să îi acorde victimei primul ajutor înainte de sosirea echipajelor medicale. 

"Eu l-am văzut când a intrat pe poartă. Se afla în stare de ebrietate. Am încercat să îi acord primul ajutor. La faţa locului au ajuns două echipaje de ambulanţă, unul SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă", a declarat, luni, pentru Agerpres, Lia Temciuc. 

Deputatul Verginel Gireadă, liderul organizaţiei PNL din Mihai Eminescu şi soţ al candidatei liberalilor la şefia administraţiei comunale - actualul primar Aneta Gireadă, susţine că bărbatul care a decedat nu a făcut parte din lista de invitaţi la lansare. 

"Eu nu l-am invitat, dar îmi pare rău că s-a întâmplat. E un eveniment trist. S-a înecat cu un mic. Salvarea a venit repede, dar nu au mai avut ce să îi facă. I-au scos din gât o bucată de carne", a afirmat Gireadă. 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close