Antena 3 CNN Actualitate Bărbat mort după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal

Bărbat mort după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Călărași, județul Dolj, a murit, vineri dimineața, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal colector din afara satului.

Bărbat mort după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2022   •   11:14

Polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Bechet au intervenit după ce o mașină s-a răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova, la 100 de metri de stradă.

Pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet au scos mașina din canal, iar echipajul SAJ Dolj au încercat să îi acorde șoferului primul ajutor.

Din păcate, bărbatul era decedat.

De asemenea, la faţa locului au intervenit şi pompieri din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet, cu o autospecială de descarcerare, pentru scoaterea autoturismului din canal, precum şi un echipaj din cadul S.A.J. Dolj.

La scurt timp s-a reuşit scoaterea autoturismului, fiind identificat, în interior, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Călăraşi, sat Sărata, care din păcate, era decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: canal masina Dolj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close