Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Murfatlar și-a pus tatăl mort pe un căruț și a mers la cimitir să îl îngroape

Un bărbat din Murfatlar și-a pus tatăl mort pe un căruț și a mers la cimitir să îl îngroape

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost surprins, în această dimineață, în timp ce transporat un cadavru pe un căruț, pe o șosea din Murfatlar, județul Constanța. Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

Un bărbat din Murfatlar și-a pus tatăl mort pe un căruț și a mers la cimitir să îl îngroape
de Alin Tarnovschi    |    19 Aug 2020   •   00:06

Totul s-a întâmplat în jurul orei 06.00, atunci când bărbatul a pus trupul neînsuflețit al tatălui său pe un căruț pe care l-a legat de un tomberon de gunoi, iar apoi a pornit spre cimitir, cu intenția de a-și înmormânta tatăl.

"Astăzi, în jurul orei 06.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 44 de ani ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruț metalic, cadavrul tatălui său, cu intenția de a-l înhuma.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte", se arată într-o informare a IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close