Antena 3 CNN Actualitate Bărbat muşcat de tigru la Grădina Zoologică din Sibiu (VIDEO)

Bărbat muşcat de tigru la Grădina Zoologică din Sibiu (VIDEO)

Bărbat muşcat de tigru la Grădina Zoologică din Sibiu (VIDEO)
Sursa foto: tigru
13 Mar 2010   •   17:32

Un bărbat din Sibiu a fost muşcat de un tigru de la Grădina Zoologică. Tânărul a ajuns la spital cu pulpa piciorului sfârtecată.

Tânărul de 28 de ani a sărit peste bara de protecţie de lângă cuşca tigrului. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, el şi-a strecurat piciorul prin gardul despărţitor şi a fost prins de animal.

Tânărul a leşinat. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi, potrivit medicilor, starea sa este stabilă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Adela Negoi, citat de Mediafax, persoana respectivă a încercat să aţâţe un tigru, iar animalul l-a prins de picior.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, tânărul a fost rănit de un tigru din cauză că şi-ar fi băgat piciorul în cuşca animalului.

"Tigrii la Grădina Zoologică sunt într-o cuşcă, aceasta, la o distanţă de un metru, fiind înconjurată de un gard. Pe acest gard există numeroase mesaje de avertizare. Animalul nu avea cum să ajungă la tânăr, asta înseamnă că el şi-a băgat piciorul în cuşca animalului", a declarat Gligore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Diana Lazăr, victima este un bărbat de 28 de ani, aflat în vizită la Grădina Zoologică din oraş. Bărbatul a fost muşcat de tigru în momentul în care a încercat să fotografieze animalul. Potrivit lui Lazăr, bărbatul este conştient, dar nu se cunosc detalii despre rănile pe care acesta le-a suferit.

La faţa locului a fost trimis echiapjul SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitaltui Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Starea tânărului este stabilă.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: tigru Sibiu gradina
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close