Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Ocna Mureș a fost bătut până la pierderea cunoștinței, pe stradă: ”Siguranța nu există”

Un bărbat din Ocna Mureș a fost bătut până la pierderea cunoștinței, pe stradă: ”Siguranța nu există”

Un bărbat din Ocna Mureș a fost atacat și bătut în cursul nopții de 27 iunie, după ce s-a întors în localitatea natală pentru a organiza parastasul tatălui său.

Un bărbat din Ocna Mureș a fost bătut până la pierderea cunoștinței, pe stradă: ”Siguranța nu există”
Sursa foto: Youtube
de Adelina Miron    |    27 Iun 2021   •   21:29

Atacatorii i-au provocat bărbatului răni pe brațe, picioare și nu numai. Acesta și-a pierdut cunoștința în urma atacului.

„Sosit târziu de la un priveghi, în data de 27, la miezul nopţii, ora 23:59, aud din camera, unde eram întins, un claxon de maşină. Ies la poartă, observ o maşină cu farurile aprinse, nu reuşesc să văd bine şi îmi deschid şi eu maşina care era parcată la poartă, să aprind farurile pentru a vedea cine claxonează.

Imediat trei pasageri sar din maşina sosită, strigând cu vădită intenţie de a mă ataca. Nu desluşeam în lumina puternică a farurilor câţi sunt, dacă sunt înarmaţi cu bâte, cuţite sau altceva. Toată agresiunea a fost filmată cu camera video montată în autoturismul meu.

Din imagini se observă violenţa atacului în urma căruia mi-am pierdut cunoştinţa, zăcând aproximativ trei min pe asfalt. Vecinii auzind strigătele au sunat la 112 şi ulterior şi eu, după ce mi-am revenit. Am fost lovit cu un obiect contondent în cap. Am decis sa fac public acest incident deoarece cu 2 dintre atacatori am avut şi în trecut incidente în trafic care deşi au fost raportate prin 112 la politie, nu s-a luat nici o măsură.

Este inadmisibil ca într-un oraş mic de 13.000 de locuitori să fie toleraţi astfel de indivizi tineri. Siguranţa nu mai există. Luni dimineaţă mă voi prezenta pentru a obţine un certificat medico legal şi voi urma paşii pentru tragerea la răspundere a celor trei atacatori”, a declarat bărbatul agresat, potrivit Gândul.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a transmis că cei trei agresori au fost identificați iar cercetările pe numele lor continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„Cu ajutorul indiciilor și imaginilor puse la dispoziție de victimă, în aproximativ o oră de la sesizare au fost identificați 3 tineri, de 30, 33 și 39 de ani, doi din comuna Unirea și unul din Ocna Mureș județul Alba, ca și persoane bănuite de săvârșirea faptelor cu violență.

Din primele cercetări, a rezultat că, anterior producerii incidentului, între victimă și agresori ar fi avut loc o șicanare în trafic, eveniment care nu a fost semnalat prin 112 sau prin altă modalitate de către niciuna dintre părțile implicate.

Cu ocazia verificărilor efectuate în locul în care s-ar fi produs agresiunea, nu au fost identificate arme albe sau alte obiecte care ar fi putut produce leziuni.

Față de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, transmite sursa citată.

 

×
Subiecte în articol: batut barbat strada
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close