Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat cu permisul de conducere anulat de 15 ani a fost prins la frontieră, în Galaţi

Un bărbat cu permisul de conducere anulat de 15 ani a fost prins la frontieră, în Galaţi

Un bărbat care avea permisul de conducere anulat de 15 ani a fost prins când încerca să treacă graniţa, la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi.

Un bărbat cu permisul de conducere anulat de 15 ani a fost prins la frontieră, în Galaţi
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
de Alexandra Axinia    |    06 Iun 2023   •   15:41

Un bărbat, cetățean al Republicii Moldova, a fost reținut de polițiștii de frontieră după ce a fost depistat la volanul unui autoturism înmatriculat în aceeași țară în timp ce conducea, iar permisul de conducere îl avea anulat de 15 ani.

"La solicitarea colegilor noștri, bărbatul, în vârstă de 52 ani, a prezentat un permis de conducere moldovenesc. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului, s-au efectuat verificări suplimentare, în comun cu autoritățile din Republica Moldova, în urma cărora s-a constatat că dreptul persoanei de a conduce autovehicule este anulat, din data de 22.10.2008.

Citește și: O nouă taxă pentru șoferii români. Când intră în vigoare și care sunt localitățile vizate

Permisul de conducere a fost reținut pe bază de dovadă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", au declarat polițiștii de frontieră.

×
Subiecte în articol: Politia de frontiera Galați
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close