Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost prins în flagrant la un festival din Mamaia cu opt tipuri de droguri pe care încerca să le vândă

Un bărbat a fost prins în flagrant la un festival din Mamaia cu opt tipuri de droguri pe care încerca să le vândă

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT, după ce a fost prins în flagrant la un festival din Mamaia cu opt tipuri de droguri pe care încerca să le vândă.

Un bărbat a fost prins în flagrant la un festival din Mamaia cu opt tipuri de droguri pe care încerca să le vândă
Sursa foto: Poliţia Română | DIICOT
de Georgiana Murgilă    |    07 Mai 2024   •   12:04

Bărbatul a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să pătrundă în zona festivalului, acolo unde voia să vândă drogurile pe care le avea asupra sa. Agenţii l-au controlat şi au descoperit o adevărată farmacie.

Suspectul avea asupra sa zeci de pastile, ciuperci, pliculeţe cu prafuri şi canabis.

"În ziua de 06.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de  risc și de mare risc.

Acesta a fost prins în flagrant, la aceeași dată, în proximitatea zonei de acces către perimetrul de desfășurare a unui festival de muzică  organizat în  Stațiunea Mamaia, în timp ce deținea cantitățile de aproximativ 10 grame ciuperci care conțin Psilocine, 3 grame pulbere de amfetamină și cofeină, 3 grame pulbere MDMA, 40 capsule având ca substanță activă  2C-I,  40 capsule care conțin  methoxetamine, 20 capsule având în compoziție ca substanță activă  2C-B, 3 grame pulbere ketamină, 2 grame rezină de canabis și 10 grame canabis, toate porționate și ambalate în scopul comercializării.

La data de 07.05.2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului Constanța. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat al DIICOT.

×
Subiecte în articol: Poliția Română DIICOT Mamaia
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close