Antena 3 CNN Actualitate Bărbat prins într-o maşină răsturnată, salvat de un poliţist din Alba aflat în timpul liber

Bărbat prins într-o maşină răsturnată, salvat de un poliţist din Alba aflat în timpul liber

Un bărbat prins în caroseria unei mașini răsturnate pe o șosea din Alba a primit o nouă șansa la viaţă, după ce a fost salvat în ultima clipă de un polițist aflat în timpul liber.

Bărbat prins într-o maşină răsturnată, salvat de un poliţist din Alba aflat în timpul liber
Sursa foto: Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    25 Aug 2021   •   21:56

Potrivit Poliţiei Române, evenimentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 18.00.

Ghiță, polițist în cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, județul Alba, aflat în timpul liber, se deplasa cu mașina personală către Cugir când la un moment dat a observat un autoturism răsturnat.

La faţa locului, polițistul, însoțit de un prieten, a auzit glasul stins al unei persoane și au observat că, în interior, se afla un bărbat, care era poziționat cu capul în jos, fiind imobilizat.

Prietenul agentului, Darius, a sunat imediat la 112. Pentru că bărbatul avea capul prins în caroseria mașinii cei doi au luat decizia ca până la sosirea echipajelor de salvare să ceara ajutorul șoferilor care treceau pe lângă ei.

„Cei doi tineri au ieșit în drum și au oprit 5-6 mașini. Împreună cu alți conducători auto au ridicat autoturismul răsturnat, timp în care au scos victima în afara acestuia.

Bărbatul sângera și părea să aibă numeroase traumatisme.

- Suntem cu tine aici! Vei fi bine! îi spuneau cei doi, în timp ce se asigurau că acesta respira normal.

În câteva minute de la apel, salvarea a ajuns la fața locului, preluând victima, pe care, în scurt timp, au transportat-o la spital.

Acum două zile, Ghiță a fost căutat de o persoană, cunoștință cu bărbatul din mașina implicată în accident.

- Domnule, soția victimei vă mulțumește din suflet! Cel pe care l-ați salvat este internat în spital și este în afara pericolului. Dacă nu ați fi oprit voi și nu ați fi intervenit, poate că bărbatul nu ar mai fi trăit", spune Poliţia Română care l-a felicitat pe Ghiță şi pe Darius pentru operațiunea de salvare.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close