Antena 3 Actualitate Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

de Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   18:34
Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00
Sursa foto: Hepta

Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, a fost amendat de un poliţist local pentru că ar fi ieşit pe stradă, după ora 23.00, şi nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.

Totul s-ar fi întâmplat pe 24 ianuarie 2021, atunci când un poliţist local din Râşnov a întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei pe numele unui bărbat din oraş care a murit încă din anul 2019.

Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat procesul-verbal pe care poliţistul l-a întocmit pe numele bărbatului mort de doi ani, "prins" pe stradă după ora 23.00, fără declaraţie pe propria răspundere.

Totul a ieşit la iveală după ce procesul-verbal a ajuna în cutia poştală a fratelui bărbatului mort de doi ani. Acesta a crezut că nu vede bine atunci când a realizat că fratele său mort a fost amendat pentru că... a ieşit pe stradă.

În document, poliţistul a notat că "în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020".

În realitate, procesul-verbal ar fi fost întocmit de poliţistul local pentru fratele care este în viaţă, însă din greşeală acesta a trecut numele fratelui mort în document. Mai mult, poliţistul a greşit şi numărul cărţii de identitate şi CNP-ul, singurul detaliu corect de pe document fiind doar adresa.

"Volzvagin" de Râșnov! Poliția locală Râșnov a sancționat contravențional un mort! Abuz, bătaie de joc sau pur și simplu...

Posted by ASUM on Friday, 26 February 2021

×
Subiecte în articol: Rasnov

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close