Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, a fost amendat de un poliţist local pentru că ar fi ieşit pe stradă, după ora 23.00, şi nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.

Bărbat din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   18:34

Totul s-ar fi întâmplat pe 24 ianuarie 2021, atunci când un poliţist local din Râşnov a întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei pe numele unui bărbat din oraş care a murit încă din anul 2019.

Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat procesul-verbal pe care poliţistul l-a întocmit pe numele bărbatului mort de doi ani, "prins" pe stradă după ora 23.00, fără declaraţie pe propria răspundere.

Totul a ieşit la iveală după ce procesul-verbal a ajuna în cutia poştală a fratelui bărbatului mort de doi ani. Acesta a crezut că nu vede bine atunci când a realizat că fratele său mort a fost amendat pentru că... a ieşit pe stradă.

În document, poliţistul a notat că "în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020".

În realitate, procesul-verbal ar fi fost întocmit de poliţistul local pentru fratele care este în viaţă, însă din greşeală acesta a trecut numele fratelui mort în document. Mai mult, poliţistul a greşit şi numărul cărţii de identitate şi CNP-ul, singurul detaliu corect de pe document fiind doar adresa.

"Volzvagin" de Râșnov! Poliția locală Râșnov a sancționat contravențional un mort! Abuz, bătaie de joc sau pur și simplu...

Posted by ASUM on Friday, 26 February 2021

×
Subiecte în articol: Rasnov

ȘTIRI

Țara fierbe sub presiunea profesorilor. Mii de cadre didactice protestează în marile oraşe

Parteneri
Cât vor plăti românii în plus la facturi, dacă se elimină plafonarea
x close