Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a rătăcit două săptămâni prin Constanța, în timp ce era căutat cu disperare de familie, a fost găsit mort

Bărbatul care a rătăcit două săptămâni prin Constanța, în timp ce era căutat cu disperare de familie, a fost găsit mort

Damian Căprilă, un bărbat din Constanța, diagnosticat cu Alzheimer, a dispărut de acasă pe 15 decembrie. Astăzi, Damian Căprilă a fost găsit mort sub podul de la Butelii.

Bărbatul care a rătăcit două săptămâni prin Constanța, în timp ce era căutat cu disperare de familie, a fost găsit mort
Sursa foto: Facebook/Camelia Caprila
de Adelina Miron    |    28 Dec 2021   •   20:09

Deși în ultimele două săptămâni bărbatul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere din oraș, autoritățile nu au reușit să îl găsească.

Din momentul anunțării dispariției, bărbatul s-a plimbat pe străzile orașului Constanța, în timp ce familia trimitea mesaje de ajutor și aștepta în fiecare moment să afle ceva despre el. Zeci de oameni au aflat despre dispariție și s-au implicat în găsirea lui Damian Căprilă.

Soția acestuia, Camelia Căprilă, a postat zilnic pe Facebook cele mai recente imagini în care era surprins Damian.

„Încă nu l-am găsit pe soţul şi tătuţul nostru Damian Căprilă. Nu putem decât să-i refacem traseul. Ultima dată este văzut pe o cameră de luat vederi tot în ziua de 15.12.2021, ORA 23.58, în zona UMC, bd. Mircea cel Bătrân. Revin cu rugămintea la cei care au camere de luat vederi, să ne ajute, să se uite pe ele câteva minute măcar, sau să ne pună nouă la dispoziţie mai repede să putem verifica, poate, poate îl găsim mai repede, chiar dacă nu mai este în viaţă. Următoarele 2 zile va fi mult mai greu să obţinem vizionări deoarece cred că vor fi închise magazine, instituţii. Noi îl vom căuta în continuare. Sărbători liniştite tuturor şi în mod deosebit tuturor celor ce ne-au ajutat sub orice formă, chiar şi cu găndul! Noi, familia nu mai avem sărbători, căutăm, căutăm...“, scria Camelia Căprilă pe Facebook, pe 24 decembrie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marţi, 28 decembrie, familia a anunţat că trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în zona Pod Butelii din Constanţa. Damian Căprilă avea 63 de ani.

„Cu părere de rău vă anunțăm că domnul Căprilă Damian a fost găsit decedat sub Podul de la Butelii! Nu avem detalii pentru moment! Vă mulțumim tuturor pentru implicare!”, a transmis un apropiat al familiei pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: barbat Constanța mort disparut
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close