Antena 3 CNN Actualitate "Ajutaţi-mă! Salvaţi-mă!" Bărbatul care şi-a sechestrat partenera în Bucureşti a fost reţinut

"Ajutaţi-mă! Salvaţi-mă!" Bărbatul care şi-a sechestrat partenera în Bucureşti a fost reţinut

Bărbatul care şi-a sechestrat partenera într-un bloc din Sectorul 5 din Bucureşti a fost reţinut de poliţie. Victima a fost salvată după ce a reuşit să îi dea un mesaj unei prietene.

"Ajutaţi-mă! Salvaţi-mă!" Bărbatul care şi-a sechestrat partenera în Bucureşti a fost reţinut
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   08:54

Întreaga poveste a început într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei. Surse din anchetă susţin că cei doi s-au întâlnit în locuinţa bărbatului. La un moment dat femeia a vrut să plece, dar individul de 41 de ani ar fi încuiat uşa apartamentului şi ar fi sechestrat-o.

Băbatul susţine că nu a sechestrat-o pe femeie, ci doar a aşteptat ca ea să-şi revină după consumul de alcool.

Citeşte şi: Tudorel Butoi, despre motivul crimei de la Mangalia: ”O să vedeți că despre asta este vorba! Acest mobil este foarte puternic, generator de agresivitate!”

Femeia de 45 de ani a apucat să îi dea mesaj unei prietene, spunându-i că este ţinută cu forţa şi bătută de iubitul ei. Prietena speriată a sunat de urgenţă la poliţie.

Individul nu ar fi la primul scandal de acest gen.

Citeşte şi: O fetiţă a căzut inconştientă după ce s-a electrocutat într-un parc pentru copii din Sectorul 6 | Un incident similar s-a petrecut acum trei ani, în același loc

"Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă! Salvaţi-mă!"

"Bate femeile! Sunt vecina lui. Face scandal. El nu e însurat, dar mai vine cu câte o femeie. La 2 noaptea, am auzit ţipete. Ţipa ea: Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă! Salvaţi-mă!", a spus, îngrozită, o vecină.

Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să elucideze întreaga poveste.

"La data de 7 august 2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 24 Poliție au salvat o femeie, care era ținută într-un apartament, împotriva voinței sale. 

În fapt, la data de 7 august 2023, Secția 24 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5. 

În urma activităților specifice, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei.

Întrucât aceasta prezenta urme de violență, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

 De asemenea, bărbatul în cauză a fost condus la sediul subunității pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: barbat retinut sechestrata București
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close