Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul din Roman care și-a înjunghiat fiicele ar fi încercat să-și ucidă soția în somn

Bărbatul din Roman care și-a înjunghiat fiicele ar fi încercat să-și ucidă soția în somn

Bărbatul de la Roman care și-a înjunghiat fetițele gemene de nici trei luni ar fi încercat să-și omoare soția în somn.

Bărbatul din Roman care și-a înjunghiat fiicele ar fi încercat să-și ucidă soția în somn
Sursa foto: Pexels & Antena 3
de Carmina Pricopie    |    08 Noi 2021   •   18:12

Magistrații Tribunalului Neamț au notat în motivarea arestării preventive faptul că bărbatul a acționat cu o ferocitate ieșită din comun. Aceștia mai notează că individul nu a vrut să dea nicio declarație în fața magistraților. 

A spus că nu își găsește cuvintele, că știe ce a făcut, că regretă, dar mai știe și de ce a făcut asta și probabil se referea la ceea ce declara anterior în fața procurorului care l-a audiat. A spus în fața acestuia că au fost mai multe presiuni exercitate asupra sa de către soție, soacră și cumnată. 

Magistrații notează în detaliu tot ce s-a petrecut în casă. Soția ar fi fost atacată în somn. A reușit să iasă pe hol și să deschidă ușa de la cealaltă cameră, de unde a reușit copilul de nouă ani să iasă, să fugă și să cheme ajutoare. 

Bărbatul a fost arestat pentru omor calificat şi două infracţiuni de tentativă la omor calificat. La judecarea propunerii de arest preventiv, avocatul din oficiu a cerut arest la domiciliu pentru clientul său, pe motiv că îl va executa la domiciliul părinţilor lui şi astfel cei rămaşi în viaţă din familie nu vor avea de suferit.

Potrivit descrierilor făcute de procurori în referatul cu propunere de arestare preventivă, în dimineaţa de 6 noiembrie, la ora 7.30, soţia dormea cu gemenele în dormitor. Bărbatul s-a dus la bucătărie şi s-a năpustit în pat peste soţie s-o omoare. 

Femeia a încercat să se apere, parând loviturile cu mâinile. Au urmat îmbrânceli şi altercaţii. S-au prăbuşit ambii pe pardoseala camerei, moment în care femeia a reuşit să scape din dormitor şi a deschis uşa la camera unde dormea băiatul de 9 ani. 

I-a spus să fugă şi să ceară ajutor, iar băiatul a fugit din casă. Pe hol au mai urmat nişte îmbrânceli şi a reuşit şi ea să fugă. Femeia a declarat că în timp ce ea şi băiatul fugeau pe scări, bărbatul a ieşit în uşă după ea, dar nu a încercat s-o prindă. S-a întors în apartament, s-a încuiat pe dinăuntru.

"Persoana vătămată a ieşit în faţa blocului, a strigat după ajutor, la faţa locului venind mai mulţi vecini şi totodată organele de poliţie şi echipajul de ambulanţă. În momentul în care s-a reuşit intrarea forţată în imobil, au fost găsite cele două fetiţe gemene în dormitor, cu urme de sânge pe îmbrăcăminte, moment în care au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital."
 

×
Subiecte în articol: barbat roman injunghiat ucis fiice sotie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close