Antena 3 CNN Actualitate Bărbat salvat de la înec de pe malul canalului Dunăre Marea Neagră, în stare gravă

Bărbat salvat de la înec de pe malul canalului Dunăre Marea Neagră, în stare gravă

Bărbat salvat de la înec de pe malul canalului Dunăre Marea Neagră, în stare gravă
Sursa foto: foto: yupi.md
22 Mai 2015   •   07:39

Un bărbat din Medgidia se zbate între viaţă şi moarte după ce aseară a fost la un pas să se înece în apele Canalului Dunare Marea Neagră.

Totul s-a întâmplat sub privirile fiului cu care se afla în acel moment după ce omului i s-ar fi făcut rău şi a alunecat în apă. Fiul a sunat la salvare, iar medicii au reuşit să îl resusciteze şi l-au transportat la spitalul din Medgidia.


Bărbatul de 50 de ani se plimba împreună cu fiul său pe malul canalului Dunăre Marea Neagră când la un moment dat i s-a făcut rau. S-a dezechilibrat, a alunecat pe marginea abruptă şi a ajuns în apă. Fiul său şi mai mulţi oameni aflati în zonă au sunat imediat la 112, iar până la venirea ambulanţei au reuşit să îl scoată din apă. Apoi medicii au început lupta contra cronometru pentru salvarea bărbatului.

Medicii s-au chinuit 20 de minute să îl resusciteze, iar în cele din urmă au reuşit să îl readucă la viaţă pe bărbat. L-au transportat apoi la spitalul din Medigidia.

Pentru că starea pacientului continua să fie gravă, s-a decis transferul la Constanţa.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor care încearcă acum să afle cum s-a petrecut incidentul. În zona în care omul a căzut în apă, alţi doi bărbaţi au murit înecaţi.

×
Subiecte în articol: Medgidia barbat inec salvat
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close