Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Satu Mare și-a pus capăt zilelor, în timp ce vorbea cu o rudă la telefon

Un bărbat din Satu Mare și-a pus capăt zilelor, în timp ce vorbea cu o rudă la telefon

Un bărbat din Satu Mare, apăsat de greutățile de zi cu zi, a decis să își pună capăt zilelor, dar nu oricum. Ci în timp ce vorbea cu o rudă la telefon.

Un bărbat din Satu Mare și-a pus capăt zilelor, în timp ce vorbea cu o rudă la telefon
de Laura Dinu    |    08 Feb 2023   •   10:27

Cel mai probabil, acesta nu a vrut ”să plece singur”, sau poate a vrut doar să își facă curaj, așa că și-a sunat o rudă și a vorbit cu ea la telefon, în timp ce își agăța ștreangul de gât.  

Totul s-a întâmplat marți seara, în locuința bărbatului din Satu Mare. Din păcate, autoritățile alertate nu au reușit să îi salveze viața bărbatului.  

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 de ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare, potrivit observator.tv

×
Subiecte în articol: Satu Mare sinucidere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close