Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Satu Mare, suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani | Este bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai

Bărbat din Satu Mare, suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani | Este bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai

Un bărbat din Satu Mare a devenit suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani, fiind bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai, după ce a fost arestat pentru că şi-a batjocorit propria fiică.

Bărbat din Satu Mare, suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani | Este bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai
Sursa foto: Gazeta de Nord-Vest
de Alin Tarnovschi    |    08 Feb 2022   •   15:08

Gabriela Dorgai, actriţă la Teatrul de Nord din Satu Mare, a fost omorâtă în toamna anului 2014, pe malul râului Someş.

Încă de atunci, anchetatorii au întocmit un portret-robot pe baza informaţiilor obţinute de la martori, însă timp de opt ani, cazul a rămas nerezolvat.

La începutul acestui an, un bărbat din Satu Mare a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv după ce fiica sa a povestit că acesta a batjocorit-o de zeci de ori în ultmii doi ani.

Anchetatorii au descoperit o asemănare între bărbat şi portretul robot al suspectului din 2014 şi au decis să îl investigheze. Aşa s-a descoperit faptul că, atunci când actriţa Gabriela Dorgai a fost ucisă pe malul râului Someş, suspectul lucra ca agent de pază, iar ulterior, după crimă, şi-a dat demisia şi a plecat în străinătate, acolo unde a trăit mulţi ani.

El s-a întors acasă în urmă cu câţiva ani, iar la începutul acestui an a fost reţinut şi arestat pentru viol şi incest, după ce fiica sa l-a acuzat că şi-a bătut joc de ea.

Totul a ieşit la iveală după ce fata, acum în vârstă de 17 ani, i-a povestit iubitului drama prin care a trecut, iar acesta a mers, împreună cu ea, direct la Poliţie.

"La data de 5 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați, de către o tânără, de 17 ani, din Craidorolț, cu privire la faptul că ar fi fost constrânsă, în repetate rânduri, de tatăl său, să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate de tânără, se confirmă. Bărbatul, de 48 de ani, din Craidorolț, este cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție de Județean Satu Mare", au anunţat poliţiştii din Satu Mare, după ce bărbatul a fost arestat preventiv.

Acum, poliţiştii din Satu Mare i-au prelevat probe biologice de ADN pe care le vor compara cu probele de ADN prelevat de sub unghiile actriţei ucise.

×
Subiecte în articol: Satu Mare crimă Gabriela Dorgai
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close