Antena 3 CNN Actualitate "Dai cu piciorul? Ce fel de polițai ești tu, mă?" | Un bărbat a făcut scandal în stradă, după ce adjunctul șefului IPJ Gorj i-a lovit mașina, la protestul transportatorilor

"Dai cu piciorul? Ce fel de polițai ești tu, mă?" | Un bărbat a făcut scandal în stradă, după ce adjunctul șefului IPJ Gorj i-a lovit mașina, la protestul transportatorilor

Se înmulțesc incidentele semnalate între forțele de ordine și oamenii ieșiți în stradă la protestele transportatorilor și fermierilor.

de Gabriela Mladin    |    16 Ian 2024   •   14:02

Un bărbat s-a certat cu polițiștii, în plină stradă, după ce a acuzat un om al legii din Gorj că i-a lovit mașina cu piciorul și i-a avariat spoilerul.

Polițistul s-a dovedit a fi chiar adjunctul șefului IPJ Gorj

Bărbatul a fost filmat în timpul altercației cu polițiștii, pe timp de noapte, lângă mașina sa de teren de culoare închisă, în timp ce li se adresa cu vehemență agenților.

"Cum să dai cu piciorul în mașină? Ce-ți făcui eu? Ce polițai ești tu? Ce javră ordinară? ... A dat cu piciorul în mașină... Unde te crezi? Nu mut mașina de aici. Să vină toate autoritățile", a vociferat el, în fața mai multor polițiști.

Oamenii legii au propria lor versiune cu privire la cele întâmplate.

IPJ Gorj: "Mașina a fost lovită fără intenție, cu piciorul, de polițistul care s-a dezechilibrat"

"Potrivit unui comunicat de presă de la Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, adjunctul șefului Inspectoratului, Ion Frățilescu, s-ar fi dezechilibrat și, involuntar, ar fi lovit mașina șoferului la protestele de aseară.

Așadar, conform comunicatului, gestul adjunctului șefului IPJ Gorj nu a fost unul intenționat.

Concret, șoferul în vârstă de 33 de ani nu ar fi respectat semnalul polițistului de a schimba direcția de mers, moment în care polițistul respectiv, adică adjunctul de la IPJ Gorj, s-a dezechilibrat și, fără să vrea, a lovit autoturismul, provocându-i avarii.

Reacția șoferului a fost alta, așa cum s-a și văzut în imaginile filmate. El susține că, intenționat, adjunctul șefului de Inspectorat a lovit mașina cu piciorul, spărgându-i spoilerul. S-ar fi întâmplat astfel după ce individul de la volan ar fi încercat să îi spună polițistului că nu este în coloana de protestatari și că trebuie să ajungă în altă parte.

Într-un alt incident, un protestatar a acuzat forțele de ordine că i-au spart geamul de la camion și l-au bătut

De altfel, acest informații au și fost comunicate la 112. Conform unor surse polițienești, incidentul din Gorj este verificat acum de șefii Inspectoratului General al Poliției", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Gabriela Mladin.

Alte secvențe din altercația din Gorj, în clipul următor:

Antena 3 CNN a difuzat și imagini de la un alt incident, în care un șofer de camion se plânge că forțele de ordine i-au spart un geam de la cabină și l-au bătut, în timpul protestelor transportatorilor.

"Mi-a scuipat cabina. Eu mi-am văzut de treabă, am mai mers 300 de metri și au oprit, iar, circulația. (A spart și geamul) cu o bâtă, și a mai venit unul din urmă, care m-a și bătut", a declarat el, având în spate cabina pe podeaua căreia erau vizibile cioburile de la geamul spart.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close