Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Suceava s-a certat cu soţia şi a vrut să plece la război în Ucraina, însă nu a fost lăsat să treacă graniţa

Un bărbat din Suceava s-a certat cu soţia şi a vrut să plece la război în Ucraina, însă nu a fost lăsat să treacă graniţa

Un bărbat din Suceava s-a certat cu soţia atât de tare, după ce a băut, încât a vrut să plece la război în Ucraina.

Un bărbat din Suceava s-a certat cu soţia şi a vrut să plece la război în Ucraina, însă nu a fost lăsat să treacă graniţa
Sursa foto: aloiasi.ro
de Alin Tarnovschi    |    05 Mar 2022   •   22:59

Bărbatul din Suceava s-a certat cu soţia, după ce a consumat mai multe sticle de băutură, şi a ajuns la concluzia că trebuie să plece la război, în Ucraina.

Astfel, el s-a urcat în maşină şi a pornit către Ucraina, fiind oprit la Vama Siret de poliţişti, cărora le-a spus că vrea să se înroleze în armata ucraineană.

În urma unor cercetări, poliţiştii au descoperit că bărbatul din Suceava nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, notează aloiasi.ro.

Astfel, planul suceveanului de a lupta în războiul din Ucraina s-a năruit atunci când poliţiştii l-au anunţat că nu îl pot lăsa să treacă graniţa şi că trebuie să îi însoţească la primul spital pentru recoltarea de probe biologice.

După ce l-au testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: Vama Siret Război Ucraina
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close