Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Suceava, găsit mort după ce a plecat să culeagă ciuperci din pădure

Bărbat din Suceava, găsit mort după ce a plecat să culeagă ciuperci din pădure

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Gura Humorului a fost găsit mort, într-o pădure, unde plecase în căutare de ciuperci. Încă nu se știe cauza oficială a decesului.

Bărbat din Suceava, găsit mort după ce a plecat să culeagă ciuperci din pădure
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    24 Iul 2021   •   23:00

Bărbatul a plecat joi într-o zonă împădurită din Șaru Dornei, pentru a culege ciuperci, însă nu s-a mai întors. Poliția îl dăduse dispărut și i se publicaseră semnalmentele, în speranța că va fi găsit.

”Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui ŢOCU MIHALACHE, de 66 de ani, domiciliat în oraşul Gura Humorului, jud. Suceava, care la data de 22.07.2021 s-a deplasat într-o zonă împădurită din apropierea comunei Şaru Dornei pentru a culege ciuperci fără a mai reveni”, a transmis IPJ Suceava

Cadavrul bărbatului a fost găsit vineri, la doar câteva ore după ce a fost dat dispărut de către poliție. Acesta nu prezenta urme de violență pe corp.

Polițiști au dispus efectuarea necropsiei, în vederea descoperiri cauzei decesului. În prezent, se crede faptul că motivul decesului ar fi fost niște probleme de sănătate pe care le-ar fi avut bărbatul.

×
Subiecte în articol: barbat gasit mort Suceava ciuperci
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close