Antena 3 CNN Actualitate Cine este Ciprian, tânărul din Suceava care și-a ucis bunicul chiar în fața polițiștilor: ”Când a venit războiul, a clacat!”

Cine este Ciprian, tânărul din Suceava care și-a ucis bunicul chiar în fața polițiștilor: ”Când a venit războiul, a clacat!”

Ciprian și-a ucis bunicul, cu sânge rece, chiar în fața agenților de poliție.

de Paul Ciurari    |    28 Oct 2022   •   11:35

Tânărul care și-a ucis bunicul chiar în fața a doi polițiști este un fost genist de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu.  

Sunt extrem de multe semne de întrebare, însă, legate de intervenția oamenilor legii. Aceștia ar fi ajuns după mai bine de o oră după ce primarul din localitatea Bosanci a anunțat șeful de post.  

Bărbatul a fost împușcat în picioare

În tot acest timp, Ciprian, fost subofițer genist, în vârstă de 36 de ani, care a fost plecat și în Ucraina, și-a amenințat și urmărit bunicul. A reușit să-l înjunghie mortal pe bătrân, chiar în fața agenților.  

Tânărul l-a atacat și pe unul dintre polițiști și l-a tăiat pe față, înainte să fie împușcat în ambele picioare.  

În acest moment, bărbatul se află în arest. Noaptea trecută acesta a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a avut nevoie de internare.

Cei doi polițiști care au intervenit la locul crimei au 24 și 26 de ani.   

Două ore a durat până a venit poliția

Bătrânul de 87 de ani a fost nevoit să aștepte echipajul de poliție aproximativ 2 ore după ce a fost amenințat de nepotul său. După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, nepotul agresiv a ieșit din casă cu două cuțite și l-a înjunghiat pe bunic în spate. Mai apoi, tânărul l-a rănit pe agentul de 26 de ani în zona feței. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a-l imobiliza pe atacator. 

”Mi-a spus că el nu se poate duce acasă, că nepotul îi taie gatul!”, povestește primarul din Bosanci.  

”Am stat o ora împreună cu bătrânul de vorbă și după o oră am sunat din nou la poliție și mi-au spus că trebuie să aștepte un coleg de la Suceava să vină, deci poliția, dacă ar fi acționat în mod profesional, nu s-ar fi întâmplat crima”, mai spune primarul. 

”Individul a venit repede după mașină, a dat în polițist prima dată, după aia s-a dus la domnul decedat, din 2-3 lovituri l-a executat!”, povestește un martor. 

”O lovitură a încercat să aplice și polițistului care a intervenit, acesta parând-o cu brațul, din păcate, lama cuțitului ricoșând și atingându-l pe polițist în zona obrazului”, a explicat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava. 

Atacatorul a fost împușcat în picior de polițiști. Din păcate, bătrânul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

”A fost un copil normal! A clacat când a venit războiul!”

Părinții sunt șocați de gestul băiatului lor. 

”Tata l-a sunat pe soț și i-a zis așa: Veniți că am chemat poliția, că Ciprian a sărit cu cuțitul la mine. Na, tata, ca om bătrân la 90 de ani, avea obiceiul de a mai exagera un pic și noi l-am luat la întrebări și i-am zis: Da cum a sărit? A ridicat cuțitul? Te-a amenințat? 

A fost un copil normal, nu au fost probleme cu el până anul asta! Când a venit războiul ăsta a clacat! A lăsat tot, vă dați seama, și-a lăsat mobila, bani, tot ce a adunat, a lăsat pe la prieteni și a venit acasă”, povestește mama.  

”Era omul care nu discuta absolut cu nimeni, deci nici cu mama lui! Cine știe în ce anturaj a plecat el, dacă el a plecat de două ori înspre Rusia...”. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor dar și pentru ultraj. 

×
Subiecte în articol: crima Bosanci Suceava
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close