Antena 3 CNN Actualitate Bărbat surprins de polițiști după ce a furat mai multe bile ornamentale de beton și borduri, de pe o stradă din Galați

Bărbat surprins de polițiști după ce a furat mai multe bile ornamentale de beton și borduri, de pe o stradă din Galați

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Galați a fost depistat de polițiștii locali cu mai multe materiale, bile ornamentale, borduri dar obiecte metalice, furate de pe spațiul public.

Bărbat surprins de polițiști după ce a furat mai multe bile ornamentale de beton și borduri, de pe o stradă din Galați
Sursa foto: Hepta
de Gabi Vlad    |    09 Aug 2021   •   15:19

În mașina bărbatului au fost găsite trei bile ornamentale din beton, patru bare din cornier de diferite dimensiuni, șase țevi metalice, un profil pătrat metalic, șapte dale dreptunghiulare și 19 borduri din piatră.

Din primele declarații, autorul faptei susține că a luat materialele, de pe stradă. De asemenea, acesta susține că bilele ornamentale fuseseră lovite de mașini și urma să le fi returnat a doua zi.

Polițiștii au fost întocmite actele procedurale, iar obiectele furate au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției nr. 4 Poliție Națională.

Obiectele confiscate au fost lăsate în custodia societății comerciale care se ocupă cu reabilitarea străzii 1 Decembrie 1918 din Galați.

×
Subiecte în articol: Galați furat Borduri Bile beton
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close