Antena 3 CNN Actualitate Bărbat, găsit mort în garsonieră, acoperit de pături și haine. Era divorțat și primea boschetari în casă

Bărbat, găsit mort în garsonieră, acoperit de pături și haine. Era divorțat și primea boschetari în casă

Polițiștii gălățeni fac o anchetă într-un caz de moarte suspectă, cel mai probabil, o omucidere, după ce un bărbat ce prezenta multiple tăieturi la gât și corp a fost găsit mort în casă . Cadavrul bărbatului în vârsta de 54 de ani de ani a fost descoperit de doi vecini în garsoniera sa, acoperit de mai multe pături și haine. Un suspect se află în aceste clipe la audieri.

Bărbat, găsit mort în garsonieră, acoperit de pături și haine. Era divorțat și primea boschetari în casă
de Gabi Vlad    |    08 Apr 2021   •   09:38

La fața locului se află echipaje de la SMURD, Secția 5 Poliție și criminaliști.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani era divorțat. Acesta a fost găsit mort, cu mai multe tăieturi pe corp și la gat și acoperit cu o mulțime de pături și haine, în garsoniera pe care o ocupa. El nu mai fusese văzut de trei zile de către vecini.

Intrigați că nu și-au mai văzut vecinul de trei zile dar și de un miros ciudat ce venea dinspre ușa casei acestuia, aceștia au folosit cheia si au intrat. Cadavrul a fost observat din întâmplare, pentru ca era acoperit cu mai multe pături. De sub ele ieșea o mana însângerată.

Vecinii au sunat imediat la 112.  Aceștia spun că victima tocmai dăduse afară un om fără adăpost, pe care îl.mai primea în casă.

Omul străzii a fost ridicat de polițiști, găsit într-o canalizare de lângă bloc, având o pătură din casa victimei.

În acest moment el este audiat de polițiști.

Momentan se fac cercetări pentru moarte suspectă, anchetatorii Poliției urmând să stabilească împrejurările în care victima și-a pierdut viața. Medicii legiști vor stabili după necropsie cauza morții.

 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close