Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a intrat în toaleta femeilor, într-un magazin din Bucureşti, şi a încercat să dezbrace o femeie

Un bărbat a intrat în toaleta femeilor, într-un magazin din Bucureşti, şi a încercat să dezbrace o femeie

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat în toaleta femeilor, într-un magazin din Sectorul 6 din Bucureşti, şi a încercat să dezbrace şi să violeze o femeie care se afla în interior.

Un bărbat a intrat în toaleta femeilor, într-un magazin din Bucureşti, şi a încercat să dezbrace o femeie
de Alin Tarnovschi    |    10 Ian 2021   •   11:26

Totul s-a întâmplat vineri, 8 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, atunci când tânărul, aflat sub infuenţa unor substanţe psihotrope, a intrat în magazin, apoi s-a dus către toaleta femeilor, acolo unde a întâlnit o femeie în vârstă de 45 de ani.

Femeia l-a luat la întrebări, iar în acel moment, bărbatul a încercat să o dezbrace şi să o violeze.

Strigătele de ajutor ale femeii i-a alertat pe alţi oameni aflaţi în toaletă, printre care şi o angajată a magazinului. Înarmată cu un mop, femeia de serviciu l-a alungat pe agresor.

"La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani și a încercat să întrețină relatii sexuale cu aceasta.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, care, în scurt timp, l-au depistat, imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reținut și prezentat magistraților.

Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol", se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close