Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul periculos care a atacat-o pe Margherita a fost prins. Prima reacție a Vioricăi de la Clejani

Bărbatul periculos care a atacat-o pe Margherita a fost prins. Prima reacție a Vioricăi de la Clejani

Polițiștii l-au depistat în trafic, joi seara, pe individul care a agresat două femei în centrul Capitalei.

Bărbatul periculos care a atacat-o pe Margherita a fost prins. Prima reacție a Vioricăi de la Clejani
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2022   •   22:01

Prima victimă, o tânără de 17 ani care mergea pe Calea Victoriei seara trecută. Aceasta a fost înţepată în zona pieptului de atacatorul care mergea pe o trotinetă electrică.

La puţin timp după atac, bărbatul a agresat o altă femeie. A rănit-o tot în zona pieptului, însă femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima este Margherita, fata interpreților Viorica și Ioniță de la Clejani.

Ea nu a rămas internată în spital pentru că rana provocată a fost superficială.

Prima reacție a Vioricăi de la Clejani

"Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea este teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate. Prietenii mei sunt doar animalele", a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_)

Femei înțepate în piept în centrul Bucureștiului de un bărbat pe trotinetă. Acestea nu sunt primele incidente de acest fel

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii din Capitală au reușit să îl identifice pe bărbatul care se deplasa cu trotineta prin Capitală și agresa femei.

Bărbatul a fost depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale.

Atacatorul are 38 de ani și este din Bucureşti

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close