Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul pe trotinetă, care a atacat-o pe Margherita de la Clejani în centrul Bucureştiului, a fost prins

Bărbatul pe trotinetă, care a atacat-o pe Margherita de la Clejani în centrul Bucureştiului, a fost prins

Bărbatul pe trotinetă care ataca femei în Capitală a fost prins, în urmă cu puțin timp, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Bărbatul a înţepat două femei în zona pieptului. Una dintre ele ar fi chiar Margherita de la Clejani, care ar fi ajuns la spital

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2022   •   20:57

Acesta are 38 de ani și este din Capitală. Bărbatul a fost găsit în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale.

Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3. Una dintre cele două victime a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Surse judiciare declară că este vorba de Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femei înțepate în piept în centrul Bucureștiului de un bărbat pe trotinetă. Acestea nu sunt primele incidente de acest fel

Tinerii, în special, spun că le este frică să circule noaptea pe străzile din Capitală.

Majoritatea oamenilor spun că de vină sunt autorităţile care nu iau măsuri, chiar dacă astfel de cazuri sunt semnalate frecvent.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Prima victimă, o tânără de 17 ani care mergea pe Calea Victoriei seara trecută. Aceasta a fost înţepată în zona pieptului de atacatorul care mergea pe o trotinetă electrică. La puţin timp după atac, bărbatul a agresat o altă femeie de 30 de ani. Se pare că aceasta ar fi chiar Margherita de la Clejani. Cântăreaţa a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri de specialitate, rana fiind destul de severă.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close