Antena 3 CNN Actualitate Bărbat ucis în plină stradă, la Botoșani, pentru că a vrut să aplaneze un conflict în trafic. ”Era mort. Nu mai aveai ce să-i faci!”

Bărbat ucis în plină stradă, la Botoșani, pentru că a vrut să aplaneze un conflict în trafic. ”Era mort. Nu mai aveai ce să-i faci!”

Un bărbat de 43 de ani a fost ucis în bătaie după ce a intervenit pentru a aplana un conflict între alte două persoane.

Bărbat ucis în plină stradă, la Botoșani, pentru că a vrut să aplaneze un conflict în trafic. ”Era mort. Nu mai aveai ce să-i faci!”
04 Feb 2020   •   09:45

Scandalul a avut loc într-un sat din comuna Cristești, Botoșani, potrivit stirileprotv.ro.

Victima a vrut să aplaneze un conflict izbucnit între doi tineri după un incident auto. Unul dintre aceştia, aflat sub influenţa alcoolului, a devenit însă agresiv şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe bărbatul de 43 de ani.

Agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a ajuns în arestul poliţiei după ce a fost acuzat de omor.

“A ieşit afară să aplaneze scandalul. La un moment dat, unul dintre ei i-a dat un pumn în faţă şi după i-a dat cu piciorul. Era mort. Nu mai aveai ce să-I faci. L-au resuscitat şi nu mai, mort”, a povestit un martor la incident.

Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: “Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu pornite de la un eveniment rutier care a avut loc în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani a lovit victima cu pumnul în zona capului, iar aceasta a căzut pe sol. Tânărul a plecat în loc necunoscut. Echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul bărbatului. A fost întocmit un dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte. ”


 

×
Subiecte în articol: barbat ucis conflict
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close