Antena 3 CNN Actualitate Profesorul de matematică Avramuță s-a urcat pe fațada clădirii Înaltei Curți din București, în semn de protest: Circulația a fost restricționată

Profesorul de matematică Avramuță s-a urcat pe fațada clădirii Înaltei Curți din București, în semn de protest: Circulația a fost restricționată

Gest extrem al unui bărbat din București care s-a cățărat, vineri dimineața, pe fațada clădirii Înaltei Curții de Casație și Justiție, pentru a protesta. Acesta ține tricolorul României într-o mâna, iar cu cealaltă se ține de marginea unei ferestre.

Profesorul de matematică Avramuță s-a urcat pe fațada clădirii Înaltei Curți din București, în semn de protest: Circulația a fost restricționată
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    23 Iul 2021   •   10:29

Profesorul de matematică Avramuta spune că vrea să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că SRI și DNA înseamnă poliție politică.

Polițiștii și reprezentanți ai ISU au ajuns la față locului și au restricționat circulația pe stradă Batiștei, acolo unde se află sediul ICCJ. Doi negociatori încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare.

- Informații în curs de actualizare -

"Stegarul dac" Cezar Avrămuţă, a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie în 2015

Bărbatul cunoscut pentru că a participat la aproape toate protestele din Capitală ţinând un steag uriaş în mână a fost externat. 

Supranumit Stegarul Dac, Cezar Avrămuţă a fost lăsat să plece acasă după un control amănunţit făcut de medicii de la spitalul Obregia. 

Cezar Avramuţă a transmis pe pagina sa de Facebook că starea sa de sănătate este bună şi le-a mulţumit totodată mai multor persoane, dar şi televiziunilor că au fost alături de el în această perioadă. 

Acesta fusese internat după ce s-a urcat pe clădirea Casei Radio, unde a stat mai multe ore, în semn de protest. După ce a coborât, bărbatul a fost amendat de poliţie cu 1.000 de lei. Potrivit unor informaţii, agenţii de poliţie au chemat o ambulanţă, iar protestatarul a fost dus la spitalul Obregia.  

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close