Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi, făcuţi KO pe terasa unui bar din Olt de rivali înarmaţi cu răngi şi bâte

Doi bărbaţi, făcuţi KO pe terasa unui bar din Olt de rivali înarmaţi cu răngi şi bâte

Doi bărbaţi au fost bătuți cu bestialitate pe terasa unui bar din Olt de rivalii lor înarmați cu răngi și bâte. Incidentul a avut loc pe data de 3 ianuarie, dar agresorii au fost abia acum audiați de polițiști.

Doi bărbaţi, făcuţi KO pe terasa unui bar din Olt de rivali înarmaţi cu răngi şi bâte
de Gabriel Dano    |    19 Ian 2021   •   20:10

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați la 112 că pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, județul Olt, a avut loc un conflict spontan între mai multe persone din localitate, reprezentanți ai unor clanuri rivale. În urma bătăii, un bărbat a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovirea sau alte violențe", cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Ulterior, în cauză a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat.

"Întrucât rezultatele preliminare emise în cursul acestei zile, 19 ianuarie 2021, au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viața persoanei agresate a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În cursul acestei zile au fost efectuate două percheziții domicilliare pe raza comunei Brastavățu,  persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii fiind condusa la sediul poliției, unde este audiată în prezența procurorului de caz", a transmis oamenii legii prin intermediul unui comunicat.

 

 

×
Subiecte în articol: bătaie Olt
Parteneri
Hidroelectrica anunţă schimbări la transmiterea indexului în februarie
x close