Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi au mers cu maşinile de lux la o spălătorie din Suceava şi au plecat acasă pe jos

Doi bărbaţi au mers cu maşinile de lux la o spălătorie din Suceava şi au plecat acasă pe jos

Doi bărbaţi, ambii din judeţul Neamţ, au mers cu maşinile de lux la o spălătorie auto din Siret, judeţul Suceava, însă au plecat acasă pe jos, după ce s-au întâlnit cu poliţiştii de frontieră.

Doi bărbaţi au mers cu maşinile de lux la o spălătorie din Suceava şi au plecat acasă pe jos
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
de Alin Tarnovschi    |    09 Mar 2021   •   11:34

Cei doi bărbaţi, unul de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism Toyota CHR, şi altul de 30 de ani, aflat la volanul unui Mercedes-Benz, au decis să meargă la o spălătorie auto situată la ieşire din Siret, însă, din nefericire pentru ei, acolo s-au întâlnit cu poliţiştii de frontieră.

Maşinile, în valoare de aproximativ 20.000 de euro fiecare, au fost observate de poliţiştii care se aflau în zonă, iar după câteva verificări amănunţite, agenţii au descoperit că ambele autoturisme erau furate din Italia.

"În data de 05 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, colegii noștri au identificat două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto, mașini despre care aveau suspiciuni ca prezintă nereguli.

Cele două mașini, împreună cu șoferii acestora, au fost conduse la sediul Sectorului PF Siret pentru verificări. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că unul dintre autoturisme, marca Toyota CHR, era condus de V.M, în vârstă de 43 de ani, din județul Neamț.

La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind semnalată furată din Italia, alertă emisă de autoritățile italiene în 04 martie a.c..

Cea de-a doua mașină, un Mercedes Benz B, era condusă de către E.V., în vârstă de 30 de ani, din județul Neamț. Și în acest caz, mașina s-a dovedit a fi în atenția autorităților fiind semnalată furată tot din Italia.
Mașinile, în valoare de aproximativ 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun", se arată într-o informare a Poliţiei de Frontieră.

×
Subiecte în articol: Siret Suceava
Parteneri
Suspectul principal a recunoscut! Cum a murit fetiţa din canapea
x close