Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei doi bărbați răniţi grav în explozia de la Petromidia, care au fost transferaţi la o clinică din Germania, a murit

Unul dintre cei doi bărbați răniţi grav în explozia de la Petromidia, care au fost transferaţi la o clinică din Germania, a murit

Unul dintre cei doi bărbați răniţi grav în explozia de la rafinăria Petromidia și care au fost transferaţi la o clinică din Germania a murit.

Unul dintre cei doi bărbați răniţi grav în explozia de la Petromidia, care au fost transferaţi la o clinică din Germania, a murit
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    13 Iul 2021   •   18:55

Anunțul a fost făcut de grupul KMG, care deține rafinăria.

„Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat. Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament”, se arată în comunicatul KMG.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs în 2 iulie la rafinăria Petromidia, deţinută de grupul KMG, fostul Rompetrol Group. Incendiul a avut loc la instalaţia de hidrofinare petrol motorină. 

Directorul Rompetrol a precizat că incendiul s-a iscat pe o platformă unde sunt diverse echipamente industriale, în zona respectivă aflându-se cinci persoane. Patru dintre acestea au fost rănite şi una a fost găsită decedată.

Conform acestuia, instalațiile de la Petromidia au fost în revizie anul trecut, iar compania are toate verificările la zi.

Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozie, fiind sfătuiți să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei, să rămână în locuințe și să închidă geamurile.

×
Subiecte în articol: Petromidia explozie a murit
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close