Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul, acuzat de pedofilie și imobilizat în Vatra Dornei, gazat de jandarmi cu spray pentru câini

Bărbatul, acuzat de pedofilie și imobilizat în Vatra Dornei, gazat de jandarmi cu spray pentru câini

Bărbatul, acuzat de pedofilie și imobilizat în Vatra Dornei, gazat de jandarmi cu spray pentru câini
Sursa foto: sursă foto: Radio Dorna
03 Sep 2019   •   09:38

Scandal uriaş în dosarul bărbatului din Vatra Dornei, suspectat de pedofilie, care a murit la scurt timp după ce a fost gazat de o femeie-jandarm.

Angajata Jandarmeriei a folosit un spray împotriva câinilor. Mai mult, şeful său ar fi încercat să acopere ilegalitatea şi i-ar fi ordonat să predea procurorilor un alt spray decât cel folosit în timpul intervenţiei. 

Familia decedatului a depus deja o plângere penală împotriva comandantului detaşamentului de jandarmi Vatra Dornei, pentru infracţiunea de sustragere sau distrugere de probe.

Avocatul familiei susţine că femeia-jandarm ar fi folosit în timpul intervenţiei de imobilizare un spray cumpărat din comerţ şi nu cel din dotarea Jandarmeriei.

Reamintim că în luna iulie, un bărbat de 50 de ani a ajuns în comă la spital, după o intervenţie a jandarmilor din Vatra Dornei. Individul, care era cercetat pentru pedofilie, ar fi încercat să agreseze o copilă la un spectacol folcloric din oraş. 

×
Subiecte în articol: barbat Vatra Dornei gaze pedofil
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close