Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a amenințat polițiștii și apoi a sărit dezbrăcat de la balcon a murit

Bărbatul care a amenințat polițiștii și apoi a sărit dezbrăcat de la balcon a murit

Bărbatul care a amenințat vineri polițiștii cu o rangă și un levier, apoi s-a baricadat în locuință și a sărit de la balcon, a murit, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei. Trupul său a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs decesul.

Bărbatul care a amenințat polițiștii și apoi a sărit dezbrăcat de la balcon a murit
de Gabriel Dano    |    31 Iul 2020   •   20:50

Bărbatul a făcut vineri scandal și a provocat mai multe distrugeri pe holul blocului în care locuia. Așa că la fața locului s-au deplasat polițiști de la Secția 13.

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului și provoacă distrugeri”, anunță Poliția București.

„La vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa”, conform sursei citate.

Ulterior, bărbatul a ieșit pe balcon de unde a continuat să îi amenințe pe oamenii legii. La un moment dat, acesta a sărit de la înălțime și s-a prăbușit peste un autoturism.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a murit însă din cauza leziunilor incompatibile cu viața.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close