Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a deschis focul într-un bar din Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul care a deschis focul într-un bar din Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul care a deschis focul într-un bar din Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   20:22

Bărbatul care a tras mai multe focuri de armă în această dimineaţă într-un bar din Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore. El este acuzat de ultraj, ameninţare şi folosirea ilegală a unei arme neletale după ce a rănit două persoane în urma conflictului pornit din cauza unei fete. Două persoane au fost împuşcate superficial. Pistolarul a ajuns la poliţie, iar răniţii la spital.

Pe la ora 4 dimineaţa, după ore întregi de petrecere alcoolizată, un tânăr din bar a vrut să iasă din local cu o fată care se afla la altă masă. Cum tânara s-a opus, în apărarea ei a intervenit un amic şi soţia acestuia.

A izbucnit un întreg scandal, care s-a lăsat cu schimburi de pumni. Cel care a sărit în ajutorul fetei a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă. Clienţii barului au sunat imediat la 112.

Posesorul pistolului a fost bătut bine de ceilalţi tineri din bar şi a avut nevoie de îngrijuri medicale. De pe patul de spital, bărbatul şi soţia lui au altă variantă decât cea a poliţiei, cea a legitimei apărări.

Bărbatul care a tras cu arma este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare şi uz de armă neletală fără drept. De asemenea tânărul de 25 de ani este şi el cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe.



×
Subiecte în articol: pistol impuscaturi Suceava
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close