Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a fost atacat de un tigru la Grădina Zoologică din Braşov a rămas fără un braţ. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze membrul

Bărbatul care a fost atacat de un tigru la Grădina Zoologică din Braşov a rămas fără un braţ. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze membrul

Bărbatul care a fost atacat de un tigru la Grădina Zoologică din Braşov a rămas fără un braţ. Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze membrul
de M.T.    |    12 Iun 2013   •   17:32
UPDATE:  Bărbatul care a fost atacat de un tigru la Grădina Zoologică din Braşov, se află la terapie intensivă, după ce medicii de la Spitalul Judeţean au fost nevoiţi să îi amputeze braţul drept.
   
Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Braşov, bărbatul a suferit răni extrem de grave şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ patru ore.

În prezent, bărbatul se află la secţia de terapie intensivă şi este în stare stabilă. Medicii spun că el va avea nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală peste două săptămâni.

---------------------------------------------------------------------------

Un bărbat a fost atacat de un tigru la grădina zoologică din Braşov. Acesta s-a apropiat prea mult de cuşcă, iar animalul i-a sfâşiat braţul.

Bărbatul era asistat social şi fusese trimis de primărie să muncească patru zile la grădina zoologică. Medicii spun că bărbatul riscă să îşi piardă braţul.

Bărbatul nu a mai lucrat niciodată cu animalele sălbatice, dar primăria a decis să îl trimită la muncă în folosul comunităţii la grădina zoologică.

Acolo a fost pus să cureţe un ţarc deschis, dar, din neatenţie, s-a apropiat prea mult de cuşca tigrului.

Lupta cu tigrul a durat mai bine de şase minute. Imediat după ce au reuşit să îl scoată din ghearele animalului, bărbatul a fost dus de urgenţă la spital.

Conducerea gradinii zoologice susţine că muncitorul este singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.

Inspectorii de la protecţia muncii au deschis o anchetă să afle dacă bărbatul a fost instruit înainte de a începe lucrul la grădina zoologică.

Acelaşi tigru a atacat doi vizitatori anii trecuţi. Rănile acestora au fost însă minore.

×
Subiecte în articol: zoo tigru gradina zoologica Brașov
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close