Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a fost MUŞCAT DE CÂINI în Timişoara vrea să ceară DAUNE de 1 MILION DE EURO

Bărbatul care a fost MUŞCAT DE CÂINI în Timişoara vrea să ceară DAUNE de 1 MILION DE EURO

Bărbatul care a fost MUŞCAT DE CÂINI în Timişoara vrea să ceară DAUNE de 1 MILION DE EURO
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
11 Ian 2014   •   13:14
Bărbatul care, la sfârşitul lunii decembrie, a fost atacat de o haită de câini în zona Gării de Nord din Timişoara va fi externat din spital sâmbătă după-amiază, familia urmând să iniţieze o acţiune în instanţă prin care ar putea cere daune de un milion de euro, conform Mediafax.
Fiul bărbatului atacat, la sfârşitul anului trecut, de o haită de câini, în Gara de Nord din Timişoara, Florian Valentin Ciobanu, a declarat că sâmbătă după-amiaza tatăl său va fi externat din spitalul în care a fost îngrijit în urma muşcăturilor animalelor.
"Astăzi (sâmbătă - n.r.) după-amiază urmează să îl externăm pe tatăl meu. Aşteptam ca medicul care îi va face externarea să sosească de la Lugoj, unde a trebuit să se ducă cu ceva treabă. Tata e bine, se simte bine, se poate îmbrăca singur, mănâncă singur, dar a rămas cu unele sechele. Nu mai aude bine, nu mai realizează multe lucruri. Dacă îi spun ceva, pe moment nu bagă de seamă", a declarat Ciobanu.
De asemenea, fiul bărbatului a spus că a luat legătura cu un avocat pentru începerea demersurilor în instanţă şi că ar putea cere daune de un milion de euro.
"Am început demersurile, mai avem nevoie de biletul de externare şi dosarul e gata. Avocatul mi-a spus că sunt trei culpe de acuzare: statul, Primăria Timişoara şi CFR. Vom cere şi daune morale. Ne-am gândit la un milion de euro, dar mai vedem", a spus Ciobanu.
Florian Valentin Ciobanu a menţionat că până acum nu a reuşit să depună o plângere şi la Poliţie.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close