Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş: Aici sunt furat tocmai de instituţiile democratice

Bărbatul care a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş: Aici sunt furat tocmai de instituţiile democratice

Bărbatul care a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş: Aici sunt furat tocmai de instituţiile democratice
13 Ian 2011   •   22:33

“Este singura formă de protest faţă de autorităţile locale. Nu pot să mă las furat, trăiesc de 23 de ani într-o ţară democratică şi aici sunt furat tocmai de instituţiile democratice, Primăria şi Justiţia”, a declarat, joi, la Sinteza Zilei, Stelian Alexandroniu, bărbatul care a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş.

“Nu merită să-mi dau viaţa pentru o casă, dar a fost gestul unui om disperat. Acum sunt calm, dar nu am suportat să fiu furat, tocmai de justiţie, nu se poate aşa ceva”, a spus bărbatul.

 


El a explicat că şi-a cumpărat o casă în anul 2004, printr-un notar public şi are toate actele legale, conform cărora este proprietarul de drept al locuinţei. “Domnul primar Ciuhandru poate să explice mai clar despre ce este vorba. Primăria dânsului a vândut un imobil de două ori. La ora actuală casa costă 300.000 de euro. În condiţii de legislaţie normală nu ai cum să pierzi, este imposibil să mi se ia proprietatea când eu sunt proprietar”, a spus bărbatul.

Stelian Alexandroniu a încercat să-şi dea foc în Tribunalul Timiş


Un bărbat de 49 de ani a încercat, joi dimineaţă, să-şi dea foc într-o sală de judecată de la Tribunalul Timiş, nemulţumit de procedurile de durată pe care trebuie să le parcurgă pentru recuperarea unui imobil. Acesta a fost oprit de oamenii din sală şi, ulterior, amendat.

Stelian Alexandroniu se judecă de 7 ani pentru un imobil din Timişoara şi spune că nu mai suportă să fie pus pe drumuri de justiţia din România.

Joi dimineaţă, bărbatul a intrat într-o sală de judecată a Tribunalului Timiş - deşi nu avea un proces pe rol la instanţa respectivă - înfăşurat într-un steag tricolor îmbibat cu o substanţă inflamabilă şi având asupra sa două brichete. Între două cauze, bărbatul s-a ridicat de pe bancă, s-a înfăşurat în steag şi a început să ameninţe că îşi va da foc.

Bărbatul a fost oprit de jandarmi şi de oamenii din sală înainte să îşi dea foc. Ulterior, acesta a fost amendat cu 300 de lei.

×
Subiecte în articol: barbat foc casa imobil
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close