Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără apoi a vrut să se sinucidă a fost reţinut

Bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără apoi a vrut să se sinucidă a fost reţinut

Bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără apoi a vrut să se sinucidă a fost reţinut
11 Mar 2015   •   20:44

Sibianul acuzat că, în urmă cu 10 zile, a înjunghiat mortal o tânără de 25 de ani, apoi a încercat să se sinucidă a fost dus azi la Parchetul Tribunalului Sibiu pentru audieri. A ajuns aici direct de la Spitalul Judeţean Sibiu de unde a fost externat, iar de aici va merge în arest pentru că procurorii au cerut reţinerea sa.

Bărbatul de 31 de ani a fost spitalizat cu diagnosticul hemopneumotorax şi plăgi înjunghiate în regiunea precordială şi a fost operat pentru drenarea sângelui din pleură, ulterior aflându-se sub supraveghere şi tratament de specialitate. Evoluţia sa a fost favorabilă, iar starea sa din prezent este bună şi permite externarea?, a declarat Decebal Todăriţă.

Bărbatul, acuzat de uciderea unei tinere de 25 de ani, vecină de bloc pentru care făcuse o adevărată obsesie, a fost dus de la spital la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru audieri. Procurorul criminalist a declarat presei că de la momentul producerii faptei şi până în prezent s-a stabilit că bărbatul intrase anterior în casa tinerei în lipsa acesteia, fiind acuzat acum şi de violare de domiciliu.  

×
Subiecte în articol: crima retinere
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close