Bărbatul care a tăiat coarda de susţinere unui alpinist utilitar, arestat pentru tentativă de omor

de M.Z.    |    27 Oct 2011   •   16:47
Bărbatul care a tăiat coarda de susţinere unui alpinist utilitar, arestat pentru tentativă de omor Foto: alpin-radalex.webs.com

Bărbatul din Constanţa care a tăiat coarda de susţinere unui alpinist utilitar a fost arestat pentru tentativă de omor. Bărbatul fusese reţinut miercuri, iar magistraţii au admis joi arestarea lui preventivă.

Decizia de reţinere a fost luată de procurorii de la Parchetul General, care au preluat cazul.

Procurorii de la Constanţa deciseseră iniţial ca bărbatul să fie cercetat în libertate.

În urmă cu câteva zile, un bărbat din Constanţa a tăiat intenţionat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar care îi zugrăvea blocul, pentru că l-a înfuriat. Bărbatul s-a prăbuşit trei etaje şi ar putea rămâne infirm pe viaţă.

L-au zărit doar oamenii din blocul vecin. Era întins pe jos, grav rănit. Toţi au sărit să îl ajute. Mai puţin locatarul care i-a tăiat frînghia. Încă supărat de deranj, omul a ieşit furios din bloc. Nu să ajute. Ci, să-şi mai verse un pic năduful. Senin, el şi-a recunoscut fapta. De parcă n-ar fi făcut nicio greşeală.

Muncitorul a scăpat cu viaţă, însă ar putea rămâne paralizat pentru totdeauna.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close