Antena 3 Actualitate Bărbatul care a ucis-o pe soţia avocatului braşovean, condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare

Bărbatul care a ucis-o pe soţia avocatului braşovean, condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare

de Antena3.ro    |    21 Sep 2011   •   16:36
Bărbatul care a ucis-o pe soţia avocatului braşovean, condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare
Sursa foto: Foto: mytex.ro

Bărbatul care a ucis-o la comandă pe soţia avocatului braşovean Victor Teodorescu a fost condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare. La pedeapsă se mai adaugă 2 ani pentru trafic de droguri.

Mai mult decât atât, judecătorii braşoveni au decis interzicerea pe o perioadă de zece ani a unor drepturi în cazul lui Erwin Preşmereanu.

La proces nu au fost prezenţi nici Preşmereanu, nici avocaţii, şi nici familia acestuia. SIngura care s-a prezentat a fost bunica lui în vârstă de 87 de ani, informează Mediafax.
  
"Mama sa şi procurorul sunt de vină. Ea doar l-a născut, eu l-am crescut. El avea minte, voia să fie doctor. Maică-sa s-a căsătorit cu altul, are alţi copii şi l-a lăsat de când era mic, a vândut casa şi l-a lăsat în drum, dar el este un copil bun. El nu s-a mai întâlnit cu mama lui de zece ani
", a spus bunica lui Erwin Preşmereanu, Wilma Preşmereanu.

În data de 12 septembrie, condamnatul a recunoscut fapta în faţa judecătorului. De asemenea, avocatul Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia şi a negat că l-ar fi instigat pe Preşmereanu la omor.

"Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia, iar procesul lui va continua, cu următorul termen de judecată stabilit pentru data de 3 octombrie, când vor fi audiaţi martorii, respectiv partea vătămată, fiica lui Teodorescu şi, sperăm, încă opt martori", a spus avocata lui Teodorescu, Lorette Luca.

Preşmereanu este acuzat de omor calificat, după ce, fiind instigat de Teodorescu, în 29 martie, a mers la locuinţa soţiei avocatului, căreia i-a aplicat 25 de lovituri cu un cuţit şi un levier, cauzându-i leziuni care i-au provocat decesul.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close