Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză este criminal şi violator în serie. Vezi cum acţiona

Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză este criminal şi violator în serie. Vezi cum acţiona

Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză este criminal şi violator în serie. Vezi cum acţiona
de O.P.    |    30 Aug 2012   •   05:57

 Bărbatul cercetat pentru uciderea studentei japoneze este suspect şi în alte şase dosarea. Procurorii l-au audiat pe presupusul criminal si spun ca acesta  ataca  femei bătrâne, lipsite de apărare, pe care le viola şi le tâlhărea. În familia lui mai există un criminal. Vărul lui este închis pe viaţă după ce a omorât 3 oameni intr-o singură noapte.

Timp de o oră a fost audiat bărbatul acuzat că a ucis-o pe studenta japoneză într-o pădure de lângă Bucureşti. Nu şi-a recunoscut fapta însă procurorii sunt convinsi ca el este cel care a acostat-o pe tânără în aeroport  şi a urcat cu ea in taxi. El va fi va fi internat şi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul crimei.

Vlad Nicolae este suspect şi în alte 6 dosare, dintre care un viol soldat cu uciderea victimei, alte patru violuri, tâlhării şi violări de domiciliu.

Pe lângă dosare, bărbatul a mai fost amendat în repetate rânduri de poliţie pentru cărăuşie şi cerşetorie în parcarea din aeroportul Henri Coandă. După fiecare amendă primită, omul revenea însă la vechiul obicei.

Şi nu este singurul din familia lui acuzat de crimă. Surse judiciare susţin că, în urmă cu 20 de ani , vărul său a ucis  trei oameni într-o singură noapte, în trei case diferite, unde intrase să fure.



×
Subiecte în articol: crime violuri
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close