Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a huiduit pe Boc la Drobeta Turnu Severin a făcut plângere penală împotriva jandarmilor

Bărbatul care l-a huiduit pe Boc la Drobeta Turnu Severin a făcut plângere penală împotriva jandarmilor

Bărbatul care l-a huiduit pe Boc la Drobeta Turnu Severin a făcut plângere penală împotriva jandarmilor
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Mai 2011   •   11:30

Bărbatul care susţine că a fost agresat de jandarmi după ce l-a huiduit pe premier la Drobeta Turnu Severin, a depus plângere penală împotriva acestora. Ion Olteanu cere demisia conducerii Jandarmeriei Române. El s-a adresat reprezentanţilor Platformei Civice, Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului.

Aşa a început calvarul prin care trece acum Ion Olteanu. A protestat împotriva Guvernului şi a plătit scump pentru asta.

Bărbatul a primit şi o amendă usturătoare. Ion Olteanu şi-a scos certificat medico-legal, a făcut o plângere penală şi a cerut ajutor pentru a i se face dreptate.

Ion Olteanu intenţionează să ceară daune morale, iar banii susţine că îi va dona. Reprezentanţii Platformei Civice au făcut şi un studiu sociologic pe un eşantion de 1.067 de persoane. Cei mai mulţi oameni nu sunt de acord cu utilizarea forţei de către jandarmerie în cadrul protestelor.

Ion Olteanu a protestat faţă de desfiinţarea şcolilor şi spitalelor şi a politizării instituţiilor statului de către actuala putere.


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close