Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a înjunghiat pe vatmanul bucureştean a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Bărbatul care l-a înjunghiat pe vatmanul bucureştean a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Bărbatul care l-a înjunghiat pe vatmanul bucureştean a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
de S.T.    |    05 Oct 2012   •   18:29

Bărbatul care a înjunghiat un vatman bucureştean în urma unui conflict în trafic a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri de Judecătoria Sectorului 4, care a admis cererea în acest sens formulată de procurori, informează Mediafax.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 4 au cerut instanţei, vineri, arestarea preventivă a lui Cristian Mitrea - bărbatul care l-a înjunghiat, cu un cuţit de vânătoare, pe vatmanul unui tramvai al liniei 27. Magistraţii au admis solicitarea, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Cristian Mitrea este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a cuţitului, s-a arătat într-un comunicat de presă de vineri al Parchetului Judecătoriei Sectorului 4.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close