Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a lovit cu o sticlă în cap pe poliţistul din Vrancea, arestat 29 de zile

Bărbatul care l-a lovit cu o sticlă în cap pe poliţistul din Vrancea, arestat 29 de zile

Bărbatul care l-a lovit cu o sticlă în cap pe poliţistul din Vrancea, arestat 29 de zile
Sursa foto: Foto: legaljuice.com
de M.Z.    |    06 Dec 2011   •   20:50

Bărbatul care l-a lovit cu o sticlă în cap pe poliţistul din Focşani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Agentul, care se afla în timpul liber, a încercat să oprească o încăierare într-un bar din comuna Moviliţa din Vrancea.

"Principalul suspect, un tânăr de 27 de ani din comuna Păuleşti, judeţul Vrancea a fost reţinut în această după-amiază (marţi - n.r.), pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav", a declarat Paul Mihăilă, purtător de cuvânt la Parchetul Judeţului Vrancea.

Agresorul nu este la prima ispravă de acest fel. În urmă cu câţiva ani, a mai fost amendat pentru lovire şi distrugere. El le-a spus procurorilor că l-a lovit pe omul legii pentru că era supărat, iar acesta şi-a permis să intervină.

Poliţistul din Vrancea a ajuns la spital cu gâtul tăiat, pentru că a avut curajul să intervină în mijlocul unei bătăi izbucnite în bar. Unul dintre scandalagii l-a urmărit afară şi l-a lovit cu o sticlă în cap. L-a lăsat inconştient, într-o baltă de sânge. O ambulanţă l-a dus imediat la spital.

Colegii poliţistului l-au prins pe scandalagiu în câteva ore. După ce şi-a revenit, poliţistul le-a povestit colegilor săi ce-a păţit.

 





×
Subiecte în articol: politist bate batut scandal spital operatie Vrancea
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close