Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni: Dacă l-aş întâlni pe Băsescu, l-aş scuipa!

Bărbatul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni: Dacă l-aş întâlni pe Băsescu, l-aş scuipa!

Bărbatul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni: Dacă l-aş întâlni pe Băsescu, l-aş scuipa!
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Iul 2011   •   22:58
Ofiţerul armatei române care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni, şocând întreaga ţară, a povestit în exclusivitate la Antena 3, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem şi cum se simte la oproape două luni de la eveniment. Cristiana Anghel i-a luat un interviu ofiţerului, aflat încă în spital.

Din cauza refuzului medicilor de a-i permite lui Petru Murjan să acorde interviuri, Cristiana Anghel a fost nevoită să-l înregistreze pe acesta cu telefonul mobil, pe ascuns. „Vom avea probleme şi eu, şi cadrele medicale. Managerul spitalului este PDL, daca mă înţelegeti. Aici nu se spune nimic”, a explicat omul.

Trebuie să facem totul ca să dispară PDL şi Traian Băsescu de la conducerea ţării”, a declarat bărbatul.

„Totul, fiecare după capacitatea lui. Începând cu mersul la vot pentru a răspunde chemării Opoziţiei, a sindicatelor”, a continuat Petru Murjan.


Întrebat ce i-ar spune premierului Emil Boc, dacă ar avea ocazia să-l întâlnească, Petru Murjan a răspuns: L-aş întreba: “Ce-ai avut în cap când ai dat impozitul acela forfetar?" A fost prima aberaţie”.

Întrebat ce i-ar spune preşedintelui Băsescu, dacă l-ar întâlni, bărbatul a dat un răspuns şi mai categoric: „Cred ca l-aş scuipa. “Ce-ai promis şi ce-ai facut!” Cum poate nesimtirea să fie atât de mare?” "Într-adevăr şi eu îmi doresc un preşedinte jucător. Dar un jucător cu constituţia în mână, nu jucător pe constituţie", a mai spus Murjan.

Petru Murjan, în vârstă de 59 de ani, şi-a dat foc, pe 8 iunie, în faţa Palatului Cotroceni, în semn de protest faţă de reducerea pensiilor militarilor.
 
Get Adobe Flash player


 

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni foc

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close