Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia în direct pe Facebook a încercat să se sinucidă în arest

12 Iul 2019   •   12:01
Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia în direct pe Facebook a încercat să se sinucidă în arest

Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia, care ulterior a murit la spital, în direct pe Facebook, a încercat să se sinucidă.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul de 32 de ani s-a folosit de un cearșaf în încercarea de a se spânzura în camera de detenție a Inspectoratului de Poliție Arad.

Bărbatul a fost observat la timp de către cei care îl supravegheau, fiind transportat cu o ambulanță în stare gravă la Spitalul Județean Arad, scrie pressalert.ro.

Vă reamintim că bărbatul a înjunghiat, în urmă cu o săptămână, două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din judeţul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă şi s-a tăiat cu cuţitul. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar fratele acesteia, în vârstă de 22 de ani, o plagă înjunghiată în zona inimii. Din cauza rănilor suferite, fratele fostei iubite a murit în spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

 

x close