Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia a fost reţinut

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia a fost reţinut

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia a fost reţinut
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
17 Iun 2012   •   15:12

Bărbatul în vârstă de 40 de ani care şi-a omorât, sâmbătă, soţia, cu opt lovituri de cuţit, în halta din Micăsasa, judeţul Sibiu, a fost reţinut, iar procurorii cer aretarea lui preventivă, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, bărbatul care şi-a omorât soţia în halta CFR din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, a fost reţinut, iar procurorii au formulat propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.
   
"Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă după comiterea faptei, iar astăzi (duminică - n. r.) am formulat propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru infracţiunea de omor. Aşteptăm decizia instanţei. Din cercetare reiese faptul că bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuţit în zona feţei şi în alte zone vitale ale corpului, ceea ce i-a provocat acesteia decesul", a declarat Adriana Şandru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
   
Potrivit sursei citate, bărbatul riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.
   
Crima a avut loc sâmbătă după-amiază, iar reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu declarau că femeia, care avea în jur de 30 de ani, a fost ucisă cu opt lovituri de cuţit de către soţul ei.
   
Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, victima şi agresorul sunt din Mogoşeşti, judeţul Maramureş.
   
"Femeia a plecat de la domiciliu la concubinul său din localitatea Micăsasa. Soţul ştia de această legătură şi, fiind şofer de camion, a venit cu un camion până în apropiere de Micăsasa, apoi s-a deplasat la domiciliul rivalului său. Aici a găsit-o pe femeie, pe fiica ei de şapte ani şi pe concubinul femeii. Tot aici a început cearta. Femeia a vrut să plece şi s-a dus în gară. Toţi au urmat-o, atât concubinul, cât şi soţul agresor. La un moment dat, acesta din urmă i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuţit. Concubinul a încercat să intervină pentru a o salva pe femeie, însă nu a reuşit. Totul s-a petrecut sub privirile fiicei femeii, o fetiţă de şapte ani", declara Adriana Şandru.
   
Potrivit sursei citate, agresorul, în vârstă de 40 de ani, a fost imobilizat de câteva persoane din gară şi nu a opus rezistenţă la sosirea poliţiştilor.
   
Cercetările sunt coordonate de un procuror criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close