Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care şi-a înjunghiat un vecin pentru un bulgăre de zăpadă a fost prins

Bărbatul care şi-a înjunghiat un vecin pentru un bulgăre de zăpadă a fost prins

Bărbatul care şi-a înjunghiat un vecin pentru un bulgăre de zăpadă a fost prins
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
29 Dec 2010   •   23:26

Ieşeanul care şi-a înjunghiat un vecin pentru un bulgăre de zăpadă a fost prins. Hoinărea pe o stradă de la periferia oraşului. Poliţiştii au fost anunţaţi că agresorul se ascunde acolo de la un om din zonă.

Agresorul nu îşi recunoaşte vina. Întrebat unde e cuţitul cu care şi-a înjunghiat vecinul, bărbatul a negat totul. Nu ştie de niciun cuţit, iar la poliţie a venit doar la o plimbare. Pentru poliţişti însă e un caz de vătămare corporală gravă.

Agresorul a fost prins în urmă cu puţin timp. Rătăcea pe o stradă lângă un bloc, la periferia oraşului. Unui locatar i s-a părut suspect că de marţi individul tot umblă pe stradă şi a sunat la poliţie. La primele semnalmente, poliţiştii şi-au dat seama că e fugarul pe care-l caută şi au trimis un echipaj.

Bărbatul n-a opus rezistenţă. Recidivistul în vârstă de 45 de ani poate fi cercetat pentru tentativă de omor, dacă starea victimei sale se va înrăutăţi. Omul a avut o uşoară ameliorare, dar rana de la plămâni încă îi poate pune viaţa în pericol.

 

×
Subiecte în articol: injunghiere barbat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close