Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care și-a ucis iubita pentru că mințise în privința vârstei pe care o are - și uitase să-i spună care are și copii - și-a aflat sentința

Bărbatul care și-a ucis iubita pentru că mințise în privința vârstei pe care o are - și uitase să-i spună care are și copii - și-a aflat sentința

Un prahovean în vârstă de 25 de ani și-a ucis iubita după ce a aflat că aceasta are copii din relații anterioare și, în plus, îl mințise în privința adevăratei sale vârste. Florentina acea 35 de ani, nu 28 cum îi spusese iubitului său.

Bărbatul care și-a ucis iubita pentru că mințise în privința vârstei pe care o are - și uitase să-i spună care are și copii - și-a aflat sentința
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    07 Apr 2021   •   20:25

Într-o criză de nervi, bărbatul a sugrumat-o şi apoi a aruncat-o într-o prăpastie, ca în cele din urmă să-i mai dea un pumn ca să se asigure că a murit. Fragmente din cadavrul femeii au fost găsite de oamenii legii la câteva zile de la comiterea crimei, într-o prăpasite din comuna prahoveană Cosminele.

Trupul Florentinei, mamă a doi copii, era devorat deja de sălbăticiuni. Potrivit ordonanţei de arestare emise pe numele lui Cristian Anton, crima ar fi avut loc în seara zilei de 25 septembrie. Când a aflat că iubita lui i-a ascuns faptul că este mama a doi copii, acesta a mers la Ploieşti ca să o ducă acasă, în comuna Cosminele. Reproșurile au început pe drum.

”Acesta a declarat că, în seara zilei de 25.09.2020, în jurul orei 21:30, în urma unui conflict spontan, ce a avut loc într-o zonă împădurită, din localitatea Cosminele, judeţul Prahova, i-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o.

A susţinut însă că i-a aplicat un pumn şi după ce victima a căzut pentru a vedea dacă mai are vreo reacţie iar apoi a părăsit locul faptei fără a se mai interesa de starea victimei şi fără a anunţa organele de Poliţie sau alte persoane, părţi din cadavrul victimei – devorat de animale sălbatice - fiind descoperite câteva zile mai târziu”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Dispariţia femeii a fost sesizată de către patroana societăţii unde lucra. Mai mult, pentru că Florentina venise de mai multe ori bătută la muncă, patroana ştia de ieșirile violente ale bărbatului. Așa că tot ea i-a alertat și pe polițiști. Iubitul femeii a minţit într-o primă fază afirmând că nu are nicio legătură cu dispariția ei, dar până la urmă oamenii legii l-au convis să recunoastă totul.

”În urma efectuării cercetării la faţa locului au fost identificate mai multe ramăşiţe de cadavru, respectiv: coapsă gambă şi picior drept, bazin, coloană vertebrală lombaro-sacrală şi femurul stânga, craniul şi scalpul victimei”, se arată în documentul citat.

Pentru fapta sa, Cristian Anton fost condamnat la zece ani de închisoare şi la plata unor daune morale către rudele victimei în valoare de 150.000 de euro. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă.

×
Subiecte în articol: crimă
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close